2015 sub microscop

Și iată-ne a aici, la sfârșitul unui alt an. A unui an cu siguranță mai bun și mai vast decât cel precedent. Zic eu. Fapt ce mă face să scriu acest articol cu o motivație și o plăcere mai altfel ca de obicei. Că doar e vorba de o analiză a ultimelor 12 luni din viața mea; de punerea lucrurilor făcute pe un cântar imaginar ... În ideea vederii dacă a meritat sau nu efortul, dacă era loc și pentru altele sau dacă mi-am pierdut timpul pe ce nu trebuia. Toate în ideea îmbunătățirii și a optimizării planurilor pentru anul ce vine.
Acesta este al 3-a an în care fac această retrospecție și uite, îți recomand să o faci și tu. E simplu! Ia o foaie și un pix, ascultă niște muzică ambientală (destinată relaxării și concentrării, uite, cum ar fi coloana sonoră a filmului The Martian) și aproximativ 40 de minute.
Vei lua frumos lunile pe rând, de unde vei extrage chestiile cele mai frumoase. După care va trebui să tragi o linie și să concluzionezi dacă anul a fost bine sau prost cheltuit. 
Uite, hai să-ți arăt ce a însemnat 2015 pentru mine:

  • Am publicat peste 100 de articole

Cred că anul acesta am împărtășit mai multe cu tine decât cu familia și prietenii mei apropiați. Mai jos vei găsi topul celor mai răsfoite articole din acest an (cele care au trecut pragul de 5000 de vizualizări) sunt:

1. Să știi că toți suntem vinovați
2. Obsesiile săptămânii cu Iza Pal
3. O vacanță de nota 10; prima și a doua parte
4. În afara dulapului cu  Lucian Bosînceanu
5. Ghidul minimalistului începător

  • Am organizat 12 ediții de #fărăfiltru.

Deși organizez evenimente de mai bine de 3 ani spun cu mâna pe inimă că anul acesta a fost de-a dreptul extraordinar. Cu siguranță una dintre cele mai frumoase aventuri de până-n prezent. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la cele 12 episoade!
Sunt ceea ce sunt mulțumită vouă!

  • Am avut 9 călătorii minunate.

Și nici nu cred că puteam dori mai multe de atât. Atâte povești frumoase, atâția oameni frumoși, clădiri și lumini sclipitoare. Of, viața este atât de frumoasă; mai ales cănd ești cu-n rucsac în spate! 

Berlin, Cluj, Munchen, Belgrad, Atena, Hydra, Poros, Aigina și Budapesta.

Berlin, Cluj, Munchen, Belgrad, Atena, Hydra, Poros, Aigina și Budapesta.

  • Am avut 5 apariții TV și una la radio. 

Mulțumesc Kristian Varjasi, Mihai Molnar, Codruța Belean, Andrei Ando și Cosmin Bahnean pentru invitațiile și timpul vostru. 

  • Am cunoscut cel puțin 5 oameni noi care să mă influențeze definitv prin ale lor gânduri și obiceiuri.
Giorgia Harasim, Lucian Bosînceanu, Michael Baldwin, Mircea Horga și Patricia Sas. 

Giorgia Harasim, Lucian Bosînceanu, Michael Baldwin, Mircea Horga și Patricia Sas. 

Am alergat 4 semi-maratoane

Am participat la 2 Startup Weekend-uri

Și aștept cu nerăbdare următoarele ediții! 

  • M-am înscris la o nouă facultate
  • Am publicat o carte. 


Notă finală a anului 2015? Cred că încă este loc de mai mult! Simt că puteam mai mult. Și totuși am să-i dau un 9,5. Pentru că a fost cel mai productiv an din viața mea. Iar anul ce vine - și simt asta! - îmi va aduce cele mai multe schimbări majore în viață. Va fi anul pentru care m-am pregătit tot acest timp. Așa că-s ready. Sunt al naibii de pregătit pentru mai mult; for the real deal!

Al tău an - 2015 - cum arată? Ce notă îi dai?