20746168_10208542221507221_1340516703421643837_o.jpg

Nu mă împac cu micul dejun. Și îmi dau seama că mi-am format un obicei prost. Nu mănânc dimineața; nu mi-e foame! 

Și culmea că făceam parte din tabăra celor ce iau micul dejun. Eram chiar religios! Îmi făcea o plăcere enormă să mă trezesc mai repede pentru a-mi pregăti ceva copios înainte de job. Dar am arhivat job-ul, am mers pe cont propriu arhivând și micul dejun. Iar cum nu mai aveam motiv să mănânc dimineața, nici nu-mi mai era foame; că știi tu, work-from-home; pauză când vreau eu și hey! Auzeam zumzetul frigiderului din cameră. Asta-mi spunea că oricând îmi cășună, mâncarea este.

Azi dimineață ceva s-a schimbat. Și nu vreau să zic că al meu corp a realizat într-un final că frigiderul părinților e la 9000 de kilometri depărate... Prin urmare - Auăleu! Dă-i pe survival mode și ia micul dejun că cine știe (cu Trump ăsta!). Dar azi m-am trezit cu o poftă nebună pentru pâine prăjită.

Și știi cum e românul; nu poți să lași prăjitorul cu o singură felie de pâine. Nu-i natural! Și nu le poți mânca așa, simple. Iar dacă tot ți-ai făcut două felii de pâine cu cremă de unt, apoi pune și niște verdețuri. Și dacă tot e dimineață, dragule, cum să nu mănânci tu și o porție de muesli?!
Care-i go-to-ul tău în ale micului dejun? Să vedem dacă revin în tabără sau nu!