Când mișcarea nu strică! #ziua21

Uite că am intrat în ultimele zece zile ale acestei provocări. Pentru cei care sunt noi și nu știu despre ce este vorba, acum douăzeci de zile am decis să fac o mică provocare, de a scrie în fiecare zi timp de 30 de zile câte un articol de blog. De ce? Ei bine, pentru a-mi mări paleta de subiecte și de a-mi cizela stilul de scris. 

Și după câteva zile de-ale scrierii am hotărât să mai adopt o provocare. Că doar ce-i o provocare!? Așa că, în paralel, fac și 30 zile de fitness. Ce presupune minunea? Minimul de 30 minute de mișcare. Orice tip; mișcare să fie! 

Uite, în partea stângă vei vedea activitatea mea pentru ultimele 7 zile, implicit primele 7 zile ale provocării. 

Ce a însemnat pentru mine diferit față de obicei? Trezitul dis de dimineață pentru o alergare de 5 kilometri, utilizarea bicicletei pentru toate demersurile săptămânii și sesiuni de sală. Plus sâmbăta, o scurtă călătorie cu bicicletele în afara localității. Deloc chestii complicate. Scopul e să mă simt bine nu să mă usuce. 

Săptămâna aceasta visez la o mărire a performanței cu cel puțin 10%. Asta ar însemna în medie undeva la 18000 de pași sau 4000 de calorii arse pe zi. Ce zici, pot? Eu zic că da. Și cu siguranță poți și tu! 

Pentru corpuri mai sănătoase. Îți urez o săptămână plină de noi oportunăți, de zâmbete și voie bună!