Cât despre bagaje #ziua8

Bagajul e gata, checul de la buni e gata. Toate sunt gata. Munchen, venim. Maroon 5 we're coming for you! 

Astăzi, că tot e seara de împachetări vreau să-ți suflu câteva sfaturi în privința bagajului. În primul și primul rând, nu-ți fă bagajul înainte cu o seară. It's pure bad management. Uiți să-ți pui chiloți, șosete și încărcătoare.

Și ce am învățat eu de-alungul timpului? Ei bine, întotdeauna car mult prea multe haine. Cel puțin cu două trei outfit-uri mai mult decât trebuie. Am ajuns la concluzia că am prea multe haine și că ar trebui să donez surplusul. Astfel am să-mi duc efectiv tricourile și pantalonii în care mă simt cel mai bine. Că doar scopul e să te simți bine! Ține minte o chestie foarte simplă. Dacă ești ca mine și-ți cari jumătate din dulap pentru două trei zile de călătorie, pur și simplu asigură-te că ai un tricou curat pe zi și o pereche de pantaloni la 2-3 zile. E mai mult decât suficient. În rest, câteva perechi de chiloți și șosete pe care să le poți spăla și reutiliza. Serios, n-are niciun rost să ai câte o pereche pe zi.

Și dacă îți place să faci cumpărături. Renunță la tricouri și la piese care nu te entuziasmează atât de mult. Uite, cum ar fi tricoul meu de culoarea mentei. Am luat-o cândva și sincer sper să se dezintegreze în dulap. Deși șade și se vrea purtată. I hate you mint colored tee! 

Un prosop e întotdeauna bine venit. E bine să ai prosopul tău. Fie că mergi la un hostel și-ți înfășori bine de tot perina cu ea sau că o folosești la duș de-alungul călătoriei. Însă nu ambele, te rog.  

Investește într-un power bank (o baterie reîncărcabilă dedicată tabletei și telefonului tău). De ce să fi dependent de prize? Fie că ești în aeroport, mall sau cafenea și telefonul tău stă să moară, scoți power bank-ul și-l încarci bine mersi! :) 

Bonus. Dacă ai o bunică faină ca a mea, roag-o să-ți facă prăjitură pentru drum. Se va bucura foarte mult! Și mai duci o parte din cultura familiei în alte țări. Checul bunicii mele a circulat deja prin ceva țări. And she's quite proud of it!

În rest, bucură-te de fiecare moment, stai în afara telefonului și zâmbește așa cum știi tu!