Cât despre noua imagine a blogului. #ziua3

Într-un final pot spune că noul design al blogului meu a ajuns într-un stadiu de maturitate. A trecut mai bine de un an de zile de la apariția minunii norbertszucs.ro. O minune cu ajutorul căruia am publicat un pic peste 100 de articole, adică undeva pe la zece mii de cuvinte scrise de mănuța mea. Dacă nu mai mult!

Adică, în decursul celor aproape 14 luni de activitate am vorbit despre dezvoltare personală, despre oamenii frumoși din jurul meu, proiectele și evenimentele pe care le dezvolt și organizez, plus alte colțuri de-ale minții... Multe, foarte multe colțuri! 

Ei bine în următoarele paisprezece luni, dacă e să facem un obicei din asta, am de gând să deschid și mai multe uși, să dezvolt și mai multe chestii.

Uite, numai în ultimele 3 zile îți pot spune că am început să alerg dimineața și să mă deplasez cu bicicleta spre birou. Așa, dintr-o dată! Să nu mai vorbim de lunile precedente, de schimbările stilului de viață, atenția asupra alimientației și de cititul zilnic. Am multe, foarte multe să-ți spun și nu doar în scris, și nu doar în limba română.

Noul blog pornește către o nouă aventură, către o deschidere și mai mare. Îmi doresc tare-tare mult să-ți împărtășesc experiențele vieții de zi cu zi, felul cum gândesc și ce am de gând să fac pas cu pas. Vreau ca și tu la rândul tău să te dezvolți, să te bucuri de viață, din plin și total diferit față de ceilalți. Pentru că fiecare dintre noi are o poveste unică, fiecare dintre noi are un scop anume, un rol. N-ai vrea să ți-l descoperi? Să ți-l definești? Uite asta vreau. Să te ajut să ți-l găsești pe al tău. Și nu doar să-l găsești ci să te și ajut să-l îndeplinești. Important este să gândești, să vrei și să dobândești ambiția necesară de a înainta! În rest, rămâi pe norbertszucs.ro căci ne așteaptă un an plin de provocări!