De 6x fără filtru!

După cum probabil ți-am chinuit, așa, un pic, flow-ul de pe facebook, ai aflat că s-a încheiat primul sezon al mândrului nostru proiect #fărăfiltru. 

Pentru necunoscători, organizăm evenimente destinate dezvoltării comunitare. Adică? Noi suntem cei ce te pun în legătură cu oamenii ambițioși ai orașul tău. Și nu doar ca să-i vezi și să-i saluți ci să le auzi poveștile și să dialogați; fiecare ediție având o temă unică, 5 discursuri motivaționale și o întreagă experiență orientată spre participant.
Poftim?! Să zicem că tu ești participantul, da? Ai tot dreptul de a interveni; oricând! Ridici mâna și ceri vorbitorului să conducă discursul său spre direcția care te interesează pe tine. 

Exemplu: Să zicem că Icsulescu a venit să-și răcească plămânii, timp de 15 minute, vorbind numai despre afacerea și serviciile lui. Desigur, e enervant. E de-a dreptul strigător la cer! Ridici mâna și ceri omulețului să-ți vorbească despre cum și-a descoperit pasiunea sau care sunt eșecurile lui. El automat va merge în direcția în care l-ai chemat. Și dacă nu, poți supune la vot încheierea discursului său. Asta pentru că ne dorim ca tu să ai o experiență cât mai pozitivă. Și cel mai important, dorim ca timpul tău, al invitatului și al nostru să fie bine investit.   

"Că dacă ei pot, tu de ce să nu poți?" - cam asta ar fi esența discursurilor #fărărfiltru

"Că dacă ei pot, tu de ce să nu poți?" - cam asta ar fi esența discursurilor #fărărfiltru

Și-ți spun, ieri am avut plăcerea de organiza o nouă ediție, respectiv de a încheia primul sezon #fărăfiltru, alături de Andrei Ando, Codruța Belean, Florina Rădulescu, Mircea Horga și Sandrin Ilea. Fiecare vorbind sub umbrela "când și cum pasiunea bate banul". 

Imaginează-ți sala verde a librăriei Cărturești acomodând undeva peste 30 de omuleți minunați. E prima dată în toată istoria organizărilor mele când rămân fără scaune! Eu și echipa am rămas să stăm în picioare. Ceea ce-i super tare!!!
Și acum, în cazul în care n-ai ajuns la eveniment, imaginează-ți poveștile vorbitorilor noștri; experiența în televiziune, la radio, într-o trupă hip-hop, ca șcenarist, bucătar, regizor, manager, Dj. la festivalul Untold și implicit, povești privind pasiunea lor și dragostea față de orașul nostru și potențialul acestuia. 

Eu unul n-am putut să-mi iau ochii de pe participanți! Eram de-a dreptul împlinit văzându-i în număr mare, energici și vorbăreți. 
Asta mi-am dorit de când am început cu toate întâlnirile astea; să ieșim din zona de confort, să ne bucurăm de moment și să vorbim cu cei din jur. Să tragem de mănuțe! Cum îți tot zic. 

Da, mă declar mai mult decât mulțumit. Au fost 6 ediții una mai de succes ca cealaltă. În care am avut plăcerea de a cunoaște din ce în ce mai multe persoane. Să nu mai vorbim de echipa din spatele proiectului, oameni de zici că-s rupți din rai! Mulțumesc tare mult, dragilor, că-mi sunteți alături! 
Sunt al naibii de recunoscător, să știi! Ce am creat, noi toți, în ultimele luni, nu se va uita prea curând! Și cred că în fiecare dintre noi s-a plantat un sâmbure. Și acesta va crește încetul, dar sigur, într-un nemaipomenit pom fructifer.

Văd o nouă generație de oameni curajoși, de oameni care se vor auziți, care au opinii și luptă pentru visurile lor!  

Rămâne să ne auzim de bine și desigur, să ne revedem începând cu 23 Septembrie într-un alt sezon plin de evenimente! Și nu putem să-ți promitem decât evenimente din ce în ce mai interactive; cu oameni ambițioși, visători și pasionați de viață. Oameni de zici că-s unși cu miere! 

Haideți, mâinile sus pentru o comunitate activă, pentru oameni de succes și, poate cel mai important, pentru vieți remarcabile. #fărăfiltru!