Pregătit de vară! #ziua7

Au mai rămas doar două zile frumoase până la mini vacanța la Munchen. De ce tocmai acolo? Well, concertul Maroon 5 + Magic! of course!!! :) Și cu cine mă duc? Cu trei omuleți foarte, foarte dragi mie - Alexandra Vasiu, Denis Șerban și Sergiu Daniel Giurgiu. O echipă care o  să cam inunde feed-ul facebook-ului tău săptămâna ce urmează. Hehehe! 

Și vine vara, măi! Vara. Tuturor. Posibilităților. Anotimpul libertății, a zilelor lungi și caniculare! Ți-ai făcut vreun plan? Te-ai gândit la ce vrei să-ți aducă vara aceasta? Party-uri și călătorii cumva!? Parcă și văd cum ți se măresc pupile. Distracție până dimineața. Zi de zi să simt că trăiesc din plin. Sigur, așa ar trebui să simțim acum, indiferent de anotimpul în care ne aflăm. 

Ei bine, la aceleași lucruri mă gândesc și eu când vine mirifica vară, cea în care m-am născut de altfel. Iar pentru mine în ultimii ani a însemnat noi provocări, noi amintiri plăcute și limite al naibii de împinse. Să nu mai vorbim de frici învinse. Vara înseamnă muzică, înseamnă călătorie, apă și multă soare. Bicilete și distracție până la epuizare.

Vreau să-mi simt tinerețea din plin, să-mi bată inima așa cum n-a mai bătut de-o vară încoace! 

Oh, hai să facem ceva distractiv! Un bucket list pentru vara acestui an. Ce zici? Ia-ți o foaie de hârtie și un pix și notează-ți primele 10 chestii care-ți intră în minte și vrei să le îndeplinești vara aceasta.

E simplu! Uite. Urmează-mă: 

  1. O vacanță de neuitat în Grecia
  2. Un birthday party de-a dreptul nebunesc
  3. Să particip la o luptă cu pistoale și baloane cu apă
  4. Să infuzez pepene roșu cu vodka și să fac jello shots
  5. Să stau la o petrecere până răsare soarele. Pull an all nighter!
  6. Să petrec o zi întreagă pe plajă
  7. Să merg la un concert
  8. Să organizez un picnic
  9. Să văd o ploaie de stele
  10. Să am o vară de neuitat.

  Împărtășește cu mine! Spune-mi prima chestie care vrei să-ți aducă vara asta. Ce vrei să faci și pentru ce anume simți că vibrezi? Hai, bucură-te de viață și zâmbește!