25 de chestii aleatorii despre mine... Spuse de prieteni!

Au trecut mai bine de doi ani de la deschiderea acestui blog. Mă rog, a versiunii anterioare. Ce vremuri! Și îmi aduc aminte de primul meu articol; cel cu 25 de chestii aleatorii despre mine. Că doar ce putea un tinerel (hehe!) de 23 de ani să născocească decât chestii despre existența lui?!
În fine, faci parte din viața mea de mai bine de doi ani și avem o relație tare interesantă.

Nici măcar nu ne vedem și totuși mă cunoști mai bine decât majoritatea oamenilor care nu-mi urmăresc blogul. Rușine să le fie!
Îți mai las câte o poză cu mine here there, un videoclip două pe Snapchat și, oarecum, trăim bine mersi împreună. Mhmm... Încerc să văd această relație altfel decât cea a unei deținute și a unui gardian din Orange is the new Black. Cu schimburi secrete de bilețele... Hai Norbert, încearcă să nu vezi relația cu cititorul precum o relație amoroasă... Ar fi ciudat... Dar dacă? Hmm... Nici vorbă! Well, you just got knocked up!   

Îți dai seama? Trăim împreună de atâta timp! Iar cu această ocazie m-am gândit să dau un refresh acelei liste cu 25 de chestii aleatorii despre mine, doar că, de data aceasta cusută de către prietenii mei apropiați. Uite, lista arată în felul următor:

 1. Îți pierzi părul
  WHAT?! Unde?!  Ba nu!!! Nu pierd nimic! O my god, chelesc? Chelesc, așa-i? My life is over... OVER!!!
 2. ești un impulse buyer
  Uhm... Ugh, w/e! 
 3. you're one of those *eyerolling* macbook users
  Hai, nu fii gelos. O să ai și tu! 
 4. arăți bine
   Continuă... *wink*
 5. ești influențabil
  Nu știu despre ce vorbești. Dar am descoperit newsletter-ul ăsta, theSkimm. Mamă! E așa de tare! Îți dă printr-un singur mail pe zi cele mai importante știri pe care TREBUIE să le știi. L-a recomandat cineva de pe un podcast pe care-l urmăresc. E famous tipul și, crede-mă, newsletter-ul e life changing. Candle! 
 6. health nut (ești obsedat de diete și sport)
  ...Oh, where do I begin? Săptămâna trecută am lăsat-o moale rău! Deși am fost la sală în fiecare zi și mi-am făcut pașii, dar am mâncat înghețată. Și nu așa, doar un pic. Înghețată aproape în fiecare zi. Ba chiar în fiecare zi! Și într-una din zile am mâncat și pâine! Pâine.
  My. Life. Is. Over.
  Săptămâna viitoare, clar! facem sală de două ori pe zi și bem numai apă cu lămâie! Ugh.
 7. ai un umor negru de să-ți trăiască!
  Lasă, n-a murit nimeni. Încă. 
 8. ești geeky (îți plac cărțile, filmele și jocurile SF. Ești obsedat de tehnologie și spațiu)
  Woah, să vezi, mi-am comandat o carte - Ready Player One, de Ernest Cline. Spielberg îi va face ecranizarea în 2018. Este vorba despre un tip care se poate transfera în lumea jocurilor PC. Look it up. It's so freakin' amazing!  
 9. nu accepți - sub nicio formă! - ca lucrurile pe care le faci/spui TU să fie greșite
  Tot ceea ce-ți spun e double-checked, OK? Spun purul adevăr și întotdeauna am dreptate. Întotdeauna. Cum!? Ce ai zis? ÎNTOTDEAUNA!
 10. ai un salut prietenos
  Ceau, ceau! :)
 11. Ești un glumeț înrăit. 
  Trăim o singură dată și we might as well live with rainbows and unicorns. Plus, a little crazy never hurt nobody! 
 12. ești foarte entuziasmat
  Ador viața și fiecare minut din viața mea. Că doar o trăiesc. Din plin! Și cum să nu fiu entuziasmat!? :D
 13. uneori simt că ai mult prea multă încredere în oameni
  Îmi place să cred că văd numai lucrurile pozitive în oameni. Și cred în ei pentru că și alții au crezut în mine atunci când nu le-am dat niciun motiv. Iar dacă nu credeau atunci, eu, astăzi, nu eram mai mult decât un simplu angajat demotivat muncind pentru siguranța existenței mele. #deepshit 
 14. trăiești în prezent dar privești cu încredere viitorul, și-l îmbrățișezi
  De mult visez să trăiesc in the Now și mă bucur tare mult că am reușit la nivelul în care chiar îmi iese. Cât despre viitor, îl îmbrățișez pentru că am țeluri săptămânale, pentru că sunt un control-freak și sunt convins că, cel puțin în unele aspecte, viitorul meu e așa cum mi-l dictez.
 15. iubești mâțele
  Prrr!
 16. ești carismatic, zăpăcești oamenii
  Ți-am spus, cu mine nu vei muri niciodată de foame. Așa cum de altfel nu există NU atunci când vrei ceva cu adevărat. Aviz carierei tale de stripper. ;)
 17. nu-ți tace gura
  Eee, haide! Vorbesc doar cu cei care mă ascultă și cei care consider că au ceva de învățat de la mine! 
 18. ești vesel mai mereu
  One life, man. Fiecare minut e unic în felul său. E păcat să-l pătez cu tristețe. 
  Sunt momente când sunt trist, ca tot omul, dar fac tot posibilul să țin zâmbetul aprins. Pentru că știu că toate trec și știu că universul (sau în cine sau ce crede fiecare) nu dă mai mult decât pot duce!
 19. ești prietenos cu toată lumea
  Nu atât de prietenos cât mi-aș dori cu adevărat. Încă mai am câteva rețineri; câteva chestii de lucrat la mine. Dar da; vreau ca lumea să se simtă în largul ei lângă mine și vreau ca networking-ul să meargă fără filtre. Acesta-i și unul dintre motivele pentru care am făcut blogul. Uită-te la prietenia noastră; s-a format după scrierea unui articol! 
 20.  ești ambițios; dornic mereu de mai mult!
  Again, one life. Știu că nu le pot avea pe toate și nu le pot face pe toate. Dar cum nu-mi doresc multe lucruri, vreau, vreau să le fac cel puțin pe toate din domeniul care mă aprinde. Marketing. Aici vreau all and beyond!
 21. ești determinat. Când ai o treabă setată, una în care crezi, nimic nu te dezlipește de ea până nu o duci la bun sfârșit!
  You got that right! Poi dacă n-o fac eu, atunci cine? Și sunt conștient ca unele chestii pe care le fac par a fi dintr-o altă lume. Dar mai bine să-ți ceri scuze decât să-ți ceri permisiunea. Zic și eu! :) 
 22. ești un om darnic. Îți oferi timpul, ideile și energia fără să aștepți ceva în schimb
  Eee, toate la timpul lor, dragul meu prieten. Toate la timpul lor! 
 23. ești loial prietenilor, familiei și obiectivelor tale.
  Mulțumită lor am ajuns aici, să lucrez de pe pultul din bucătărie, și tot mulțumită lor voi crește mai departe. Suntem pe lumea asta ca să depindem unul de altul, cred eu, să muncim și să creștem împreună. Asta înseamnă umanitatea pentru mine.
 24. îți iubești familia mai mult decât orice
  Foarte mult. Și-au sacrificat anii de tinerețe pentru creșterea mea și au dat tot ce au putut. Un sacrificiu ce n-ai cum să răsplătești, zic eu. Familia mea e extraordinară! 
 25. ești un leader înnăscut
  Mulțumesc. Să vedem cum vor decurge planurile ca soloprenor; să vedem cât de bine am să mă conduc pe mine și propria mea afacere. Oricum, sunt entuziasmat și sunt convins că, no matter what, va fi o experiență minunată! 

Mulțumesc (în apariția chestiilor voastre) Călin Lazăr, Alice-Catrinel Pușcaș, Lucian Bosînceanu și Michael Baldwin pentru sinceritatea și rapiditate voastră. Sper că v-au plăcut miciile mele adăugări. De asemenea, sper ca acest articol să întreacă articolul primitiv și nițel narcisist cu care v-am "surprins" acum doi ani, dacă nu mai mult! :)

Pe curând! Și ce ciudat! N-am amenințat cu moartea pe niciunul dintre ei pentru a primi chestiile de mai sus. Interesant. Se pare că sunt chiar iubit. Hehe! 

 Oh, și fii blând. Dacă ți-a plăcut articolul, Împărtășește-l te rog pe Facebook sau oriunde activezi tu. Să afle și prietenii tăi. Că doar sharing is caring!