Toate s-au dus! #ziua10

Așa se întâmplă când te simți mare stăpân al tehnlogiei. Toată ziua am fost prin oraș. Ne aflăm în minunatul Munchen iar de dimineață pănă după-masă ne-am plimbat mai pe toate străzile centrului. Unde desigur, am făcut o sumedenie de poze. Dar stai să vezi. Am zis eu" hai să mai curăț una-alta pe telefon ... " ca nu cumva să rămân fără spațiu. Știi tu. Și folosesc CCleaner. O foarte faină aplicație care te scapă de cache-uri și alte mizerii care-ți ocupă aiurea memoria telefonului. Mizerii zic eu, mizerii! Însă am uitat că am lăsat eu o bifă cândva prin setările aplicație. O bifă care GOLEȘTE efectiv! folderul de poze. Da, golește. 

Și nu, n-am iPhone. Nu există noțiunea de recovery în Android. Doar o conexiune permanentă la internet și aplicația Photos by Google sau Carousel te pot salva de astfel de câcaturi. Și nu, nu i-am făcut root astfel încât să pot folosi aplicații mai underground. Și da, am un Nexus 5 care are memorie internă. Deci nu, Recuva nu merge. Și nicio altă aplicație de recuperare nu funcționează. The pictures are history. History I tell you!

Toate zecile de selfie-uri au rămăs permanent pierdute. Toate pozele cu biciclete, cu omuleți fain îmbrăcați și cu clădiri extraordinare. Toate. Toate s-au dus.

Și totuși, ca norocul că l-am avut pe Sergiu Daniel Giurgiu alături de noi; un foarte fain fotograf arădean! Ne-a salvat, nu glumă! 

Dar până când le voi primi, ce zici de poza de mai sus, cea cu pisica? Eu un motănel, îl cheamă Dima și suntem musafirii apartamentului său. Also, e singura poză pe care o am acum pe telefon. Singura!!!