Vai de mă-sa! #ziua11

Vai de mă-sa! Tot am vrut să încep un articol astfel, sau un interviu. Haha, Kristian, îți imaginezi spunând asta live?! Vai de mă-sa! Sună atât de puternic! Plin de energie Zii și tu - VAI DE MĂ-SA!!! Eee, cam așa am fost eu noaptea trecută în cadrul concertului Maroon 5. Primul meu concert de mare artilerie. And I mean, it was fucking amazing!

Vai și mi-am tot dorit să merg la concert dar niciodată nu m-am gândit că mă voi simți atât de bine! 

Uită de țigări, alcool și droguri. Du-te la un concert. Te asigur că vei avea un trip de numa numa! Deci show-ul pe care l-a făcut Adam Levine, jocul de lumini, atmosfera în sine, a fost WOW. Sincer! A fost exact party-ul acela pe care-l tot visez, unde toată lumea se simte bine, unde muzica e exact pe gustul meu și totul, dar ABSOLUT totul! Pare perfect. Chit că totul e pefect așa cum este, în felul său, în acel moment, atunci.  Și totuși...

Acolo, acolo am simțit acel living the now. Unde timpul zici că nu a existat. Nimic n-a contat în acele două ore de muzică. Nici măcar duzinele de poze permanent pierdute. A fost numai voie bună. Zici că eram în transă!

Absolut fantastic! 

Ohh și pasiunea pe care o are Adam. Extraordinar! Astfel să trăiești! Plin de pasiune, plin de viață. Încât zecile de mii de oameni să radieze mulțumită ție. Hands up in the air!