Viața. O aventură! #ziua12

Vise, drumuri, provocări și experiențe. Asta-i viața până la urmă, nu-i așa? O serie de împliniri, de momente și de zâmbete. De oameni frumoși alături. Da. Mai ales de oameni! Dedic aceste rânduri omuleților din viața mea și le mulțumesc pentru că îmi sunt alături. Și tu, cititorule.  

Căci viața este o aventură.

Și mă aflu în birou, nițel amorțit. Mă uit în jur gândindu-mă la viață, la viața ultimelor cincizeci de ore. La drumuri, la concert, la Munchen, la gustul cafelei de la Starbucks, noile achiziții de la Forever21, la pungile de Haribo golite (motivul pentru care mă simt amorțit) și chestiile pe care le-am făcut în general de-a lungul anilor. That deep.  

Mă gândesc și mă tot gândesc, revenind la blog și analizând noua imagine norbertszucs.ro, scopul meu nu e să scriu despre dezvoltare personală și n-a fost niciodată. Adică da, scriu every now and then câte o chestie șmecheră de gestionare internă, ceea ce mă interesează, gestionarea gândurilor, ideea de a trăi în prezent și totodată de a experimenta, de a ieși din zona de confort. Scopul meu e să scriu despre viața as it is. Despre trip, despre puls și ambiție. Mai ales ambiție! Acel let's do it ce arde în noi toți. 

Să vină dramele, nu? Provocările și momentele unice.

Iată că provocarea asta cu 30 de zile de blogging, nici pe jumătate gata, dă roade încă de pe acuma. Aici se vorbește despre ambiție și viața-n în sine, așa cum este ea, cu bune și rele.